Söker du personal?

Vi på JobForce kan hjälpa dig med bemanning – har du fått in ett större projekt eller behöver bemanna upp en redan befintlig arbetsplats så kan vi hjälpa dig.

Vi har träarbetare, betongarbetare, anläggare, maskinförare, hantlangare, parkarbetare anställda hos oss för att vara behjälpliga till våra kunders nuvarande samt kommande behov. JobForce har avtal med Byggnads vilket du som kund kan känna en trygghet i att allt är i sin ordning.
Eller behöver ni förstärka er interna organisation? – även här kan vi hjälpa er. Med ett vida kontaktnät runt om i Sverige samt en kundspecifik rekryteringsprocess hittar vi rätt väg för att få fram den kompetens ni söker ”Rätt man på rätt plats”. 

Bygg & Anläggning

Sitter ni som kund och planerar ert nästa projekt?  eller har ni behov på nuvarande arbetsplatser? Då har ni kommit rätt – vi hjälper er med era behov stora som små. 

Vi har kompetent personal av alla yrkeskategorier inom bygg som tex. snickare, betongarbetare, anläggare, murare, maskinförare eller varför inte hantlangare som hjälper er med inbärning eller bygg städ. 

Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp med byggbemanning, vi hjälper er.

Drift & Underhåll

Behöver ni bemanna upp inför säsongen eller kanske hjälp under vinterhalvåret med snöröjning? Vilka behov ni än har så hittar vi en lösning tillsammans.

Vi har mångårig erfarenhet av säsongsarbete så en tydlig dialog med er som kund gör att vi ligger i framkant inför det kommande behovet.

Se oss som er hjälpande hand.

Rekrytering

Att hitta rätt kompetens är inte alltid det lättaste – det ställer höga krav på företagen att lägga tid och energi på att hitta rätt kandidat. Det är då vi kommer in i bilden och kan hjälpa er med detta.

Vid rekrytering jobbar vi på flera olika sätt där dels annonsering samt ett stort kontaktnät används för att komma vidare i processen. Ni ska känna en trygghet med oss som partner så vi utför alla kontroller som behövs samt att personlighetstest kan användas som ett komplement till rekryteringen.
 
Se oss som din framtida rekryteringspartner.

Bemanning inom bygg

Behöver ni bemanning inom bygg har ni kommit helt rätt. Vi på JobForce hjälper er med bemanningen och tar hand om rekryteringsprocessen. Oavsett om det gäller över en viss tidsperiod på ett specifikt projekt eller en längre tid så har vi arbetar som kan hjälpa er. Kontakta oss för hjälp med bemanning! 

Söker du kompetent personal? Låt oss ta hand om din byggbemanning och rekrytering och hitta den perfekta kandidaten till ert projekt. Bemanning bygg - Job Force.